Desktop Service

Her kan du lære om løsningen som kobler f.eks telefonisystemet opp mot PatientSky.

Dersom du benytter andre journalsystemer, har integrert betalingsterminal, benyttet vår telefoniløsning eller skal bruke andre eksterne systemer må du laste ned vår desktop service.

Dette gjøres ved å klikke på i-ikonet nede til venstre og velge Vis tjenestestatus.

Velg deretter Last ned og kjør programmet ved å klikke på det via nettleseren.

La programmet kjøre og sjekk at det har status Klar i oversiktslisten.