Dokumentmaler

Lær hvordan du kan opprette dokumentmaler og spare tid når du skal fylle ut ulike dokumenter.

Opprett dokumentmal

Under Dokumentmaler kan du bygge helt egne maler for utsendelse til pasienter.

Klikk på Klinikk og velg Dokumentmaler. Her ser du en liste over dine eksisterende maler (om noen).

Oversiktsbilde over dokumentmaler

For å bygge en ny mal klikk på Legg til mal.

• Dokumentmal: Gi malen et navn som vises i oversiktslisten.

• Emne: Hvilket emne skal malen ha ut mot pasient eller internt på klinikken

• Notatfelt: Her skriver du inn hva du ønsker å ha i dokumentet.

I notatfeltet kan du bruke ulike elementer for å gjøre dokumentene pene. Bold skrift, kursiv skrift og understreket skrift, i tillegg til ulik skriftstørrelse (h1 og h2) for overskrifter. Du kan også lage punktlister, eller ulike formler, samt bygge skrifttype etter ønske.

Det er mulig å kopiere inn bilder fra andre nettsider ved å bruke Kopier og lim inn (ctr C+ ctr V)

Malene kan bygges opp med ulike tagger som henter ulik informasjon. På denne måten kan informasjon som pasientens navn, behandlers navn, dato eller lignende enkelt byttes ut avhengig av hvilken pasient/behandler/institusjon dokumentet gjelder.

Klikk på @ i notatfeltet og du får se de ulike taggene du kan bruke.

Her finner du også en oversikt:

Tagg

Betydning

Day numeric

Aktuell dato i tall

Employee name

Den ansattes navn

Employe role

Den ansattes rolle

Month

Måned

Month numeric

Måned i tall

Next day numeric

Neste dag i tall

Next month

Neste måned

Next month numeric

Neste måned i tall

Next year

Neste år

Patient address

Pasientens adresse

Patient age

Pasientens alder

Patient birth date

Pasientens fødselsdato

Patient birthnumber

Pasientens fødselsnr

Patient frist name

Pasientens fornavn

Patient gender

Pasientens kjønn

Patient last name

Pasientens etternavn

Patient middle name

Pasientens mellomnavn

Service provider address

Klinikkens adresse

Service provider name

Klinikkens navn

Service provider phone.nr

Klinikkens tlf.nr

Today

Dagens dato

Tomorrow

I morgen

Year

År

Eksempel på dokumentmal

Her finner du et eksempel på en dokumentmal vi har bygget.

Etter du har bygget malen din, kan du klikke på Forhåndsvis for å se hvordan den vil se ut.

Du kan også slette maler ved å velge Slett nede i venstre hjørnet.