Åpningstider

Rediger klinikkens åpningstider.

Rediger åpningstider

For å redigere åpningstider, huk av for Er åpen på ukedagene klinikken holder åpent. Skriv inn åpne - og stengetid i Start og Slutt. Dersom klinikken vanligvis holder stengt på onsdager, deaktiverer du onsdag fra listen, og denne dagen vil ikke vises i oversiktsbildet på appen, nettsiden eller pasientportalen. Merk at dette kun indikerer åpningstidene som informasjon til pasienter, og påvirker ikke modulene klinikken har aktivert. For å stenge telefonen og timeboken må du benytte Stengt dag.

Husk å klikke på Oppdater etter endringer er gjort.

Legg til stengt dag

Stengte dager kan legges til ved å klikke Legg til stengt dag. Stengte dager påvirker timebok og telefoni, dersom dette er moduler dere har på klinikken. Pasienter vil ikke kunne bestille timer og vil komme til telefonsvar for stengt klinikk dersom de prøver å ringe inn til klinikken.

Importer norske helligdager

Du kan importere norske helligdager for et eller flere år. Velg året i nedtrekksmenyen og klikk Importer norske helligdager. Helligdagene legger seg i listen. Du kan fjerne enkelte dager ved å klikke på det røde krysset ved siden av dagen.

Last updated