Rapporter og statistikk

For fysioterapeuter med driftstilskudd er det et lovp√•lagt krav om rapportering av statistikk til kommunen. Ofte dreier dette seg om √•rsrapport i henhold til ASA 4313 - rammeavtalen for fysioterapitjenesten i kommunen. For noen er det kommunene selv som definerer hvilken statistikk de √łnsker levert.

Ta ut årsrapport

I portalen kan du som behandler hente ut √•rsrapport basert p√• ASA 4313. G√• til Klinikk og Rapporter.‚Äč

Her kan du velge tidsrom for rapporten og hvilken ansatt den skal tas ut for. Klikk på Last ned rapport og en PDF lastes ned.

Rapporter i Klinikkmodulen

Merk at du må ha rollen fysioterapeut i systemet og journal aktivert for klinikken, for å ha tilgang til Rapporter.

Hva inneholder rapporten?

Rapporten inneholder f√łlgende for valgt periode:

N√łkkeltall vedr√łrende pasienter:

• Totalt antall pasienter p√• klinikken

• Totalt antall fordelt p√• kj√łnn

• Antall pasienter fordelt p√• alder

Demografi:

• Pasienter fordelt p√• postnummer

Venteliste:

• Antall pasienter som venter p√• behandling ved rapportens sluttdato

• Maksikum ventetid i valgte periode

• Minimum ventetid i valgte periode

• Minimum og maksimum ventetid for barn

Behandlinger:

• Totalt antall behandlinger for valgte periode

• Antall behandlinger per type behandling per behandler (antall per timetype per timebok)

• Antall behandler per timetype fordelt p√• postnummer

Diagnose:

• De 30 mest brukte diagnosene i valgt periode.

Merk at du må stå som eier av timeboken og ventelisten for at tall for venteliste og behandlinger skal fremkomme i rapporten.

Ofte stilte sp√łrsm√•l

Hvorfor kommer det ingen tall fra ventelisten med når jeg tar ut rapporten?

Hvis du ikke er oppf√łrt som eier av ventelisten og tar ut statistikk p√• deg selv, vil ikke tallene komme med. G√• eventuelt til ventelisten det gjelder og sett deg selv som eier. Dette gj√łr du ved √• g√• til Klinikk og velge Venteliste fra undermenyen. Velg den aktuelle ventelisten, g√• til Innstillinger og endre eier.

Det kommer ingen tall på antall behandlinger. Hva er galt?

Tallene hentes fra den timeboken du eier. Dersom du ikke st√•r oppf√łrt som eier av timeboken, kommer ikke tallene med n√•r du henter ut rapport for deg selv. Du kan endre eier av timeboken ved √• g√• til Timebok og velge Timeb√łker i undermenyen. Velg din timebok fra listen og s√łrg for at du st√•r som eier.