Filarkiv

Filarkivet inneholder kliniske videoer og dokumenter som kan sendes til pasienter ved spørsmål, eller som informasjon før eller etter en konsultasjon eller e-konsultasjon. Filene lastes opp av EG Pasientsky, eller administratorer på klinikken. Alle kan benytte filarkivet, men kun klinikkadministrator kan laste opp nye filer.

Gå til Klinikk og Filarkiv.

Mest brukte koder

Til høyre finner du en oversikt over de mest brukte diagnosekodene. Dette er koder fra ICPC-2-kodeverket som er relevant for filens innhold. De kodene som blir oftest søkt opp når en fil legges ved i en dialog, er de mest brukte. Klikk på koden for å filtrere.

Mest brukte filer

Her finner du en oversikt over de mest brukte filene som er sendt ut til pasienter, eller internt på klinikken. Filene står i stigende rekkefølge, så filen på toppen er mest brukt.

Globale filer

PasientSky har laget flere videoer og dokumenter som ligger i filarkivet. For å se hvilke filer PasientSky har publisert, kan du se etter det blå ikonet oppe til venstre i bildet på selve filen.

Disse filene er globale på plattformen og kan sees av alle som benytter postmodulen eller har tilgang til selve filarkivet.

Søk etter filer

I søkefeltet til venstre kan du søke etter spesifikke filer ved navn. I feltet diagnosekode kan du søke og filtrere på diagnosekoder som filene er knyttet mot.

Last opp ny fil til filarkivet

Klinikkene har mulighet til å legge til egne filer i filarkivet. Dette kan være dokumentasjon dere ofte sender til pasienter, videoer eller bilder. Disse filene vil være tilgjengelig for alle brukerne på klinikken.

1. Klikk Last opp fil.

2. Legg til navn, beskrivelse og eventuelt diagnosekoder denne filen er relevant for.

3. Last opp filen. Ulike filformater støttes: PDF, Word doc, JPG, PNG og MP4.

4. Velg eventuelt et bilde som brukes i forhåndsvisning av filen. Dersom filen du laster opp eksempelvis er en video, kan du laste opp et bilde som skal være hovedbildet til videoen.

5. Last opp.

Filen legger seg i oversikten og kan søkes opp i dialoger.

Se og redigere filer

For å redigere filer, klikk på filen og velg Rediger. Gjør endringer og klikk Oppdater.

Globale filer kan ikke redigeres.

Filen kan lastes ned lokalt til maskinen din ved å klikke Last ned.