Betalte fakturaer

Ved å velge betalte under faktura vises en oversikt over alle betalte fakturaer til klinikkens behandlere. Man kan filtrere visning etter behandler, år eller måned. Man kan også finne enkeltordre ved å søke på pasientens navn, fødselsnummer, journalnummer eller fakturanummer i søkefeltet.
Could not load image
Dersom du trykker på symbolet for detaljer lengst til høyre, vil du få opp detaljer om den aktuelle fakturaen, og du kan laste fakturaen ned som PDF.
Last modified 2yr ago