Søkefunksjonen

Under Faktura og søk kan man se status og betalingsinformasjon på alle regningskort som er betalt på Convene terminal eller fakturert via Convene. Du kan søke frem regningskortet etter fakturanummer, referansenummer, pasientens fødselsnummer eller navn.
Dersom du er administrator kan du i tillegg søke i spesifikke regnskap ved å velge regnskap i nedtrekksvinduet.
Could not load image
I bildet under er det søkt etter Donald Duck. Listen viser en oversikt over pasientens regningskort og fakturahistorikk. Klikk på ikonet under handlinger for ytterligere informasjon om regningskortet.
Could not load image
Last modified 9mo ago