Welch Allyn

PatientSky tilbyr en oppslagsfunksjon med Welch Allyn, en amerikansk produsent av medisinske diagnostiske apparater og pasientovervåkingssystemer.

For klinikker som har aktivert Welch Allyn vil du enkelt kunne slå opp pasienten direkte fra PatientSky og inn i Welch Allyn.

Welch Allyn må være aktivert på klinikken, og du må ha oppdatert desktop service.

Se hvordan du laster ned/oppdaterer desktop service her:

For å se om tjensten er aktivert kan du klikke på i-ikonet og velge Vis tjenestestatus. Da skal Welch Allyn med status Klar vise i denne listen. Dersom det ikke viser må du oppdatere din desktop service.

Welch Allyn funksjonalitet

Start med å søke opp pasienten der gjelder i søkefeltet, hold musepekeren over de tre prikkene og velg Åpne i Welch Allyn.

Dersom Welch Allyn ikke er startet opp vil dette nå starte, og programmet åpnes.

Pasientens og informasjonen hentes automatisk og slås opp.