Medisinmodul

Her kan du lære mer om vår medisinmodul med blant annet e-resept og ordinasjoner.

Introduksjon

På disse sidene vil du lære mer om PasientSkys medisinmodul, hvor du blant annet kan opprette ordinasjoner og e-resepter.

Inne i PasientSky-portalen vil du også ha tilgang til våre e-læringskurs med videoopplæring. Vi anbefaler alle brukere å gjennomføre disse kursene.

For en dypere forståelse i hvordan benytte E-resept anbefaler vi også kurs fra Direktoratet for E-helse. Du finner alle kursene her.

Se en kort presentasjon av vår medisinmodul

Lær hvordan:

Ofte stilte spørsmål:

Hvorfor har jeg ikke tilgang til Medisinmodulen? Det er kun klinikker som er i pilotering som har tilgang til medisinmodulen akkurat nå.

Jeg får ikke signert med Buypass-kortet mitt? Prøv å ta kortet ut og inn av kortleseren. Funker det fortsatt ikke tar du en restart av PCen. Forsatt problemer? Kontakt Buypass eller vår kundestøtte.

Hvorfor må jeg opprette ordinasjon før jeg kan lage resept? Vi ønsker å skille mellom reseptbelagte preparater, og preparater som ikke krever resept. På denne måten får pasienten en mer fullstendig medisinliste, som faktisk inneholder alle preparater, og ikke bare de reseptbelagte.