Importer LIB-element

Du kan enkelt importere et LIB-element fra RF.

I sammenstillingen vil du se eksterne LIB-element fra RF markert med et sp√łrsm√•lstegn til venstre for seg.

Klikk på Oppdater lokal for å starte importen. En ny ordinasjon opprettes eller det velges å oppdatere en allerede eksisterende lokal ordinasjon dersom det er aktuelt.

Klikk på Lagre og importer.

Sammenstillingen vil n√• endres og du vil se at informasjonen legges til/oppdateres p√• lokal side og oppf√łringen markeres i gr√łnt. Eventuelt tilknyttet reseptinformasjon er tatt med automatisk under importen.

Medisinoversikten oppdateres fortl√łpende med den importerte informasjonen.