Sammenstill informasjon (MD)

Sammenstill ekstern og lokal informasjon

Når du har registrert deg som MD-ansvarlig lege må du gjennomføre en sammenstilling av ekstern og lokal informasjon. Du sendes automatisk til sammenstillingen når du har registrert deg. Sammenstillingen gjøres på samme måte som en ordinær sammenstilling. Les hvordan.​
Knappen for Fullført gjennomgang vil bli tilgjengelig nür uavklart informasjon er tatt stilling til. Hold musepekeren over for ü se hva som er uavklart (se hvor).
Nür gjennomgang er fullført og knappen er tilgjengelig, vil du fü en püminnelse om ü sende oppdatert PLL i handlingsikonet i medisinoversikten til pasienten (se hvor).

Se hvilke legemidler som er MD-pakket

Det vil indikeres hvilke legemidler som er blitt multidosepakket ved siste utlevering ved at ordinasjonen indikeres med ikonet MD i informasjonen fra RF, i sammenstillingen.
I tillegg vil du alltid kunne se informasjon om blant annet siste pakkedato og neste frist i info-ikonet.
Du vil ogsĂĽ alltid kunne se pakkemeldingen for multidose i PLL-fanen i den eksterne oversikten i behandlingsoversikten.
Klikk pĂĽ meldingen og du vil kunne se utvidet informasjon: