Sammenstill informasjon (MD)

Sammenstill ekstern og lokal informasjon

N√•r du har registrert deg som MD-ansvarlig lege m√• du gjennomf√łre en sammenstilling av ekstern og lokal informasjon. Du sendes automatisk til sammenstillingen n√•r du har registrert deg. Sammenstillingen gj√łres p√• samme m√•te som en ordin√¶r sammenstilling. Les hvordan.‚Äč

Knappen for Fullf√łrt gjennomgang vil bli tilgjengelig n√•r uavklart informasjon er tatt stilling til. Hold musepekeren over for √• se hva som er uavklart (se hvor).

N√•r gjennomgang er fullf√łrt og knappen er tilgjengelig, vil du f√• en p√•minnelse om √• sende oppdatert PLL i handlingsikonet i medisinoversikten til pasienten (se hvor).

Se hvilke legemidler som er MD-pakket

Det vil indikeres hvilke legemidler som er blitt multidosepakket ved siste utlevering ved at ordinasjonen indikeres med ikonet MD i informasjonen fra RF, i sammenstillingen.

I tillegg vil du alltid kunne se informasjon om blant annet siste pakkedato og neste frist i info-ikonet.

Du vil også alltid kunne se pakkemeldingen for multidose i PLL-fanen i den eksterne oversikten i behandlingsoversikten.

Klikk på meldingen og du vil kunne se utvidet informasjon: