Fornye resepter

Det er ulike steder man kan fornye reseptene fra.

I menyen oppe til venstre kan du velge Forny Alle. Alle resepter i listen vil da fornyes. Du kan også klikke på linjen der den aktuelle resepten er, eller velge flere, du vil da se et tall bak forny i menyen. Dette tallet indikerer hvor mange resepter du har valgt som fornyes deres du klikker på Forny.

Du kan også fornye fra handlingsikonet i medisinlisten. Klikk og velg Forny.

Du får nå opp resept-bildet igjen, med all informasjonen fra sist forskrivning. Her kan du velge å signere direkte uten å gjøre endringer, eller du kan gjøre endringer etter eget ønske.