For deg som jobber hjemmefra

Her finner du et utdrag av de viktigste funksjonene for å kunne jobbe hjemmefra i PatientSky.

Du finner ogs√• svar p√• en rekke ofte stilte sp√łrsm√•l til de ulike funksjonene.

Ofte stilte sp√łrsm√•l

Vil alle funksjoner fungere likt p√• hjemmekontor som p√• klinikken? PatientSky er som √• jobbe i nettbanken s√• funksjoner som journal, video og √łkonomi vil fungere som normalt. Likevel er det noen av integrasjonene som er lagret lokalt p√• kontor-pc og kommuniserer via desktop service, slik at du bare kan bruke de fra kontoret. Noen funksjoner har ogs√• spesielle krav til NHN-tilknytning, for eksempel tilgang til Adresseregisteret. Les mer om device service her. ‚Äč