For deg som jobber hjemmefra
Her finner du et utdrag av de viktigste funksjonene for å kunne jobbe hjemmefra i PatientSky.
Du finner også svar på en rekke ofte stilte spørsmål til de ulike funksjonene.

Ofte stilte spørsmål

Vil alle funksjoner fungere likt på hjemmekontor som på klinikken? PatientSky er som å jobbe i nettbanken så funksjoner som journal, video og økonomi vil fungere som normalt. Likevel er det noen av integrasjonene som er lagret lokalt på kontor-pc og kommuniserer via desktop service, slik at du bare kan bruke de fra kontoret. Noen funksjoner har også spesielle krav til NHN-tilknytning, for eksempel tilgang til Adresseregisteret. Les mer om device service her.
Last modified 6mo ago