Opprett maler
Har du endret en time fra å være en vanlig konsultasjon til en videokonsultasjon er det viktig at pasienten får beskjed om dette. Dette kan gjøres ved å bruke dialoger i PatientSky, og det kan gjøres enda mer effektivt ved hjelp av maler.
    Trykk på postmodulen, og hold musepekeren over så menyen kommer frem (se hvor).
    Gå til maler
    Trykk på ny mal til høyre i bildet (se hvor).
Vårt forslag til hva en mal kan inneholde:
Tittel (brukes til å søke etter malen)
Time endret til videokonsultasjon
Beskrivelse av malen
Bruk denne malen når du har endret en vanlig time til en videokonsultasjon. Dette fordi pasienten ikke får varsling om at timen har blitt endret til en videotime.
Deltakere (dette handler om hvem som skal motta dialogen)
Aktuell pasient
Emne
Timen din er endret
Beskjed
Hei.
Grunnet situasjonen med Korona-viruset og vårt ønske om å hindre spredning har vi nå innført videokonsultasjoner på vår klinikk. Så langt det lar seg gjøre endrer vi timer til videotimer, fremfor fysisk oppmøte på klinikken.
Timen du skulle hatt har derfor blitt gjort om til en videokonsultasjon. Denne startes ved at du logger inn i PatientSky-appen eller på www.patientsky.no og finner timen din i kalenderen.
Se vedlagt informasjon om detaljert beskrivelse av hvordan dette gjøres. Ønsker du å skrive ut vedlegget må du logge inn på www.patientsky.no.
Mvh
Legg til vedlegg ved å trykke på binders-ikonet til høyre i malen.
Last ned PDFen og bruk den som vedlegg i dialoger. I PDFen får pasientene en link til videre veiledning om hvordan de gjennomfører og bestiller en videokonsultasjon.
Veiledning videkonsultasjon for pasienter.pdf
24KB
PDF
Veiledning videokonsultasjon for pasienter
Se hvordan pasienten bestiller videokonsultasjon her.
Klikk Lagre.
Legg til flere maler hvis du ønsker det. Malene er felles for hele klinikken.
Last modified 4mo ago