Betalinger

Se dine betalinger

Mine Betalinger

Under Mine betalinger kan du se informasjon om dine utestående betalinger, betalte fakturaer og eventuelle transaksjoner.

• Klikk på Utestående for å se en liste over eventuelle utestående fakturaer fra klinikken. Dette gjelder kun for klinikkene som benytter seg av en Melin-betalingsterminal.

• Klikk på Betalt i år for å se en liste over alt du har betalt til klinikker i inneværende år.

• Klikk på Alt Betalt for å se en liste over alt du har betalt til klinikken(e) du har besøkt.

• Dato: Dato betalingen ble foretatt

• Klinikk: Behandler og klinikk du besøkte

• Betaling: Hvilken betalingsmetode du benyttet

• Status: Hvilken status betalingen eller fakturaen har

• Fakturanummer: Eventuelt hvilket nummer fakturaen har

• Betalt: Beløpet du betalte

• Handlinger: Last ned kvittering eller selve fakturaen som .pdf