Betalinger

Se dine betalinger

‚Äč

Mine Betalinger

Under Mine betalinger kan du se informasjon om dine utestående betalinger, betalte fakturaer og eventuelle transaksjoner.

• Klikk p√• Utest√•ende for √• se en liste over eventuelle utest√•ende fakturaer fra klinikken. Dette gjelder kun for klinikkene som benytter seg av en Convene-betalingsterminal.

• Klikk p√• Betalt i √•r for √• se en liste over alt du har betalt til klinikker i innev√¶rende √•r.

• Klikk p√• Alt Betalt for √• se en liste over alt du har betalt til klinikken(e) du har bes√łkt.

• Dato: Dato betalingen ble foretatt

• Klinikk: Behandler og klinikk du bes√łkte

• Betaling: Hvilken betalingsmetode du benyttet

• Status: Hvilken status betalingen eller fakturaen har

• Fakturanummer: Eventuelt hvilket nummer fakturaen har

• Betalt: Bel√łpet du betalte

• Handlinger: Last ned kvittering eller selve fakturaen som .pdf