Betalinger
Se dine betalinger

Mine Betalinger

Under Mine betalinger kan du se informasjon om dine utestående betalinger, betalte fakturaer og eventuelle transaksjoner.
    Klikk på Utestående for å se en liste over eventuelle utestående fakturaer fra klinikken. Dette gjelder kun for klinikkene som benytter seg av en Convene-betalingsterminal.
    Klikk på Betalt i år for å se en liste over alt du har betalt til klinikker i inneværende år.
    Klikk på Alt Betalt for å se en liste over alt du har betalt til klinikken(e) du har besøkt.
Could not load image
    Dato: Dato betalingen ble foretatt
    Klinikk: Behandler og klinikk du besøkte
    Betaling: Hvilken betalingsmetode du benyttet
    Status: Hvilken status betalingen eller fakturaen har
    Fakturanummer: Eventuelt hvilket nummer fakturaen har
    Betalt: Beløpet du betalte
    Handlinger: Last ned kvittering eller selve fakturaen som .pdf
Last modified 9mo ago