Innlogging

Lær hvordan du kan logge inn i pasientportalen på nett

I PasientPortalen kan pasienter logge seg inn for å kommunisere med klinikken, bestille konsultasjoner, forespørre fornying av resept, gjennomføre videokonsultasjon med fastlegen, og mange andre spennende features!

Du finner portalen ved å gå til www.pasientsky.no og klikke på Pålogging øverst i høyre hjørne. Velg så Pasient.

Du kan velge mellom ulike metoder for innlogging.

• BankID på mobil: Denne metoden krever at du har BankID på mobil, og benytter dette. Kontakt din bank om du ikke har denne løsningen, men ønsker det.

• BankID: Denne metoden krever at du får en engangskode fra kodebrikke eller app.

• Buypass: Dette krever et smartkort og en smartkortleser.