Konsultasjoner

Se dine konsultasjoner, både kommende og avbestilte

Se dine konsultasjoner

Under Mine konsultasjoner finner du en oversikt over bestilte og avbestilte konsultasjoner.

Bestilte konsultasjoner

Her finner du en oversikt over de konsultasjonene du har bestilt, men som ikke er gjennomført ennå.

• Dato: Datoen for når konsultasjonen skal gjennomføres.

• Klinikk: Klinikken og behandleren som skal behandle deg.

• Bemerkning: Eventuell kommentar til timen.

• Status: Status for timen din, om en timeforespørsel ikke er godkjent enda, vil dette indikeres med statusen Under arbeid.

• Handlinger: Dersom du har bestilt time hos en klinikk som benytter Timebok, vil du kunne avlyse timen ved å klikke på det guleikonet under Handlinger. Dersom klinikken benytter Timeforespørsler, vil du ikke kunne avlyse timen via PasientSky, men du må ringe klinikken.

Avbestilte konsultasjoner

Her finner du en oversikt over de konsultasjonene du har bestilt, og som ikke er gjennomført enda.

• Dato: Datoen for når konsultasjonen skulle blitt gjennomført.

• Klinikk: Klinikken og behandleren som skulle behandlet deg.

• Bemerkning: Eventuell kommentar til timen.

• Status: Her vises det hvem som avbestilte timen. Avbestilt av pasient, Avbestilt av personell og Avvist.

• Handlinger: Benyttes ikke her.

Alle

Her finner du en oversikt over både bestilte og avbestilte konsultasjoner.

Legg til i kalender

Her kan du legge til en godkjent time som er i fremtiden, i din iOS kalender. For å gjøre dette huker du av i firkanten til venstre på timen du ønsker å legge til i kalenderen.

Timen vil nå lastes ned i din nettleser. Nårr nedlastningen er fullført, klikker du på den for å åpne iOS-kalenderen.

Velg hvilken målkalender du skal benytte, og klikk på OK.

Hendelsen er nå lagt til i din iOS-kalender.