PatientSky-App

Lær mer om PatientSky-app på iOS og Android.
Se hvordan PatientSky-appen fungerer

Guides

Ofte stilte spørsmål

Jeg får ikke aktivert appen med BankID? Dersom du har problemer med BankID-pålogging, kontakt din bank. Husk å skille mellom BankID kodebrikke og BankID på mobil.

Hvorfor ser jeg ingen timer tilgjengelig i oversikten til min behandler? Det er behandleren selv som bestemmer hvor mange timer som skal være tilgjengelig for online booking fra pasient. Dersom det ikke er noen ledige timer, ring klinikken direkte for å bestille.

Jeg finner ikke min klinikk i oversikten? Klinikken må ha avtale med PatientSky for å kunne tilby sine tjenester gjennom PatientSky-appen.

Finner ikke oversikt over mine resepter? PatientSky viser deg ikke oversikt over hvilke resepter du har. Denne informasjonen kan du finne på HelseNorge ved å logge inn der. Du kan forespørre en resept via PatientSky, på eksisterende resepter som du allerede har. Merk at nye resepter må skrives til pasienten ved personlig fremmøte første gang.