Slik skaffer pasienten seg appen

PatientSky appen støtter både iOS og Android.
Slik laster pasienten ned appen:
    1.
    Åpner Appstore/Google play på telefonen og søker etter “patientsky”.
    2.
    Trykker for å åpne appen, og laster ned.
    3.
    Når nedlastningen er ferdig kan de åpne appen.

Slik logger pasienten inn

Hvis pasienten skal logge inn for alle første gang gjør de følgende:
    1.
    Åpner appen og velger språk og land.
    2.
    Trykker på Kom i gang, og velger BankID eller BankID på mobil. Å verifisere med BankID trenger pasienten kun å gjøre den første gangen de logger inn i appen.
    3.
    Velger så mellom å lage en firesifret kode, bruke TouchID eller FaceID. Hvilke alternativer som er tilgjengelig avhenger av smarttelefonen. Dette er det pasienten bruker neste gang de logger inn. Akkurat som mobilbank.
    4.
    Godkjenner samtykket for å komme i gang. Dette trenger pasienten kun å gjøre første gang de logger inn. Pasienten kan når som helst trekke samtykke om de ønsker. Merk at pasienten da ikke vil ha mulighet til å bruke appen.
    5.
    Legg til eventuell kontaktinformasjon, eller trykk Hopp over og gjør det senere.
    6.
    Pasienten er nå logget inn i appen.
Dersom pasienten allerede har verifisert seg med BankID og det ikke er første gang de logger inn, bruker pasienten enkelt kun den metoden de tidligere valgte, firesifret kode, TouchID eller FaceID.
Merk at appen vil fortsette å spørre etter kontaktinformasjon dersom dette ikke er lagret.

Har pasienten glemt koden sin?

Dersom pasienten har glemt koden, kan de enkelt tilbakestille appen:
    Åpner appen på telefonen og trykker på Tilbakestill appen.
    Verifiserer med BankID, og oppretter en ny kode.
Last modified 9mo ago