Links

Tjenester for pasienter

Under vil du finne nyttig informasjon om våre tjenester for pasienter.
Her finnes oversikt, oppsett og info om bruk av appen.
Her finnes oversikt over pasientens profil, innlogging og de ulike tjenestene i pasientportalen.
Her finner du informasjon om hvordan pasienten kan bruke integrasjonen til HelseNorge.

Ofte stilte spørsmål

Er det mulig å utføre handlinger på vegne av andre i appen/pasientportalen? Ja, dette er kun mulig via pasientportalen - ikke via appen. Les mer om relasjoner.
Pasienten mottar SMS/e-post fra systemet, men ønsker ikke dette. Hvordan kan pasienten reservere seg? Klinikker som benytter seg av våre tjenester godtar samtykke til elektronisk kommunikasjon på vegne av sine pasienter. Klinikken innhenter på forhånd basisinformasjon for å muliggjøre kommunikasjon med pasientene. Ønsker pasienten å reservere seg mot elektronisk kommunikasjon fra klinikken, kan hen enten logge inn i appen eller pasientportalen og trekke samtykket, eller ta direkte kontakt med klinikken. Les mer her.
Hvorfor blir pasienten spurt om HPR-nummer når de forsøker å logge inn i pasientportalen? Da har pasienten forsøkt å logge inn i feil portal - portalen for helsepersonell. Når pasienten skal logge inn i pasientportalen via nettleser, må de huske å velge pasient.
Hvis man googler "patientsky innlogging" kan det være fort gjort å gå inn på https://portal.pasientsky.no/ som er innloggingsportal for helsepersonell. Den linken pasienter må se etter er https://my.pasientsky.no/no/.
Pasienten får e-post/SMS om at de må logge inn for å se en melding, men finner ingen. Hvorfor? Pasienten vil finne alle meldinger under Post i appen eller Kommunikasjon i pasientportalen (innlogging via nettsiden).
Avsender kan ha valgt å avslutte meldingen dersom den ikke krever oppfølging, og pasienten vil da finne den under fanen Arkiv.