Dine innstillinger
Fra kontekstvelgeren har du tilgang til egne profilinnstillingene. Åpne inntsillingene ved Ă„ klikke Vis profil (se hvordan).

Basis

Under fanen Basis kan du:
  • Redigere personlig informasjon. Dette vil gjelde for hele plattformen, sĂ„ det er viktig Ă„ sjekke at informasjonen her er riktig. Husk Ă„ lagre dersom du endrer informasjonen.
  • Sette opp mobilpĂ„logging dersom du Ăžnsker dette (se hvordan).
  • Endre fargetema i portalen. Fargevalg gjelder kun din bruker pĂ„ den spesifikke klinikken. Det vil si at dersom du er tilknyttet flere klinikker og endrer farge i en av dem, vil ikke fargene endres pĂ„ alle. Alle har klinikkens fargetema som standard. Du kan endre til oransje eller blĂ„tt (se hvordan).
Basis pÄ din profil

Ansettelser

Ansettelser viser en oversikt over alle klinikkene du er ansatt pÄ. Du ser hva slags stilling du har pÄ de ulike klinikken, samt ansettelsesperiode.

Aktiv kontekst

Fra Aktiv kontekst finner du en oversikt over hvilken stilling, hvilke grupperr, og hvilke funksjoner du har pÄ den klinikken du jobber pÄ akkurat nÄ.

Forsikringsavtaler

For behandlere som har forsikringsmodulen, vil kolonnen forsikringsavtaler vÊre tilgjengelig. Her kan behandleren legge inn egne forsikringsavtaler de har, frittstÄende, pÄ eget organisasjonsnummer.
Behandlers organisasjonssnummer mÄ oppfÞres i Basis-fanen.

Brukerinnstillinger

Fra Brukerinnstillinger kan hver enkelt bruker pÄ klinikken skru av og pÄ kommunikasjonstypene for sin egen bruker. Klikk her for Ä lese mer.

Personlig kontekst

I Personlig kontekst finner du ditt regnskap, dersom du har dette gjennom Convene. Dersom du har spÞrsmÄl rettet til regnskapet eller terminal, kan du ta direkte kontakt med Convene.