Integrasjoner

Lær om ulike integrasjoner i PatientSky

Desktop Service

Dersom du benytter andre journalsystemer, har integrert betalingsterminal, benyttet vår telefoniløsning eller skal bruke andre eksterne systemer som Dips, IHR og Fürst Forum må du laste ned vår desktop service.

Slik gjør du det:

1. Klikk på i-ikonet nede til venstre og velg Hjelp.

2. Under PatientSky-tjenesten, trykk Vis tjenestestatus.

3. Trykk Last ned for å installere tjenesten.

4. Programmet legger seg nederst til venstre i nettleseren. Klikk på det for å åpne, følg instruksjonene og kjør programmet.

5. Når programmet kjører vil du få oversikt over tjenestene. Sjekk at status er Klar for den eller de tjenestene du skal ha.

Når desktop service er lastet ned, vil du få et oppslagsikon ved siden av navnet til pasienten i søkefeltet. Hold over ikonet for å åpne tjenestene.