ExorLive
ExorLive har integrert med PatientSky - les mer om hvordan
I ExorLive kan behandlere enkelt og raskt lage individuelle treningsprogram til hver pasient eller kunde. Integrasjonen med PatientSky optimaliserer arbeidsflyten for journalfĂžring og behandling av en pasient.

Aktivering

VĂ„r supportavdeling aktiverer integrasjonen for deg, les mer her.

Godt Ă„ vite

• PatientSky matcher brukeren din i PS med brukeren din i ExorLive - derfor mĂ„ hver ansatt som skal bruke integrasjonen ha egen bruker i ExorLive.
  • Brukerne dine i PatientSky og ExorLive mĂ„ ha samsvarende e-postadresser. Du kan endre e-posten din under Basis pĂ„ din profil.

Komme i gang

Her finner du ExorLive integrasjonen nÄr den er aktivert hos PatientSky.
  • For Ă„ opprette kontakt med systemene, er det behandleren som er administratorbruker i ExorLive som fĂžrst skal Ă„pne ExorLive fra PatientSky.
  • NĂ„r modulen er aktivert vil du kunne Ă„pne ExorLive fra handlingsikonet inne i journalen til en pasient.
  • ​Tykk pĂ„ Åpne ExorLive og programmet Ă„pnes i en ny fane i nettleseren din.
  • FĂžrste gang du Ă„pner ExorLive fra PatientSky mĂ„ du logge inn - neste gang kjenner programmet deg igjen.

Bruk

Pasienten du jobber med i PatientSky vil bli med over i ExorLive. Slik kan du enkelt lage treningsprogram i ExorLive slik du pleier.
NĂ„r du signerer et treningsprogram i ExorLive vil det automatisk bli lagret som en pdf i pasienten sin lĂžpende journal i PatientSky.
Det kan ta opptil 2 minutter fĂžr treningsprogrammet vises i PatientSky etter at du har signert det i ExorLive.
Leter du etter et tidligere treningsprogram kan du enkelt bruke journalsĂžkefunksjonen.

Skriv ut ett enkelt treningsprogram

Klikk pÄ treningsprogrammet i journalen, og klikk Print.

Skriv ut flere treningsprogram

Dette er gjort pÄ samme mÄte som vanlige journalnotater. Du kan skrive ut alle journalnotater eller velge flere og skrive ut aktivt vindu. Treningsprogram legges til nederst i det genererte dokumentet.

Ofte stilte spÞrsmÄl

Pasienten jeg jobber med i PatientSky er ikke registrert som bruker i ExorLive, hva gjĂžr jeg?

Du trenger ikke Ă„ gjĂžre noe - da oppretter ExorLive en ny pasient i ExorLive.

Vil alle historiske treningsprogram fra ExorLive flyttes over til PatientSky?

Nei, i denne versjonen av integrasjonen vil bare de som er laget og signert etter aktivering av integrasjonen bli med over.

Hvem har tilgang til ExorLive treningsprogram?

Alle pÄ klinikken som har tilgangen Journal (Vanlig konfidensialitet) kan lese og skrive ut ExorLive treningsprogram. Les mer om hvordan du kan redigere tilganger og rettigheter pÄ klinikken.

Kan jeg slette ExorLive treningsprogram?

Ja, klikk pÄ Handlingsikonet pÄ det aktuelle notatet. Velg sÄ Slett fra listen. Dette er pÄ samme mÄte som man sletter vanlige journalnotater. Les mer her.
​
Jeg finner ikke signer- knappen i ExorLive. Hva gjĂžr jeg?
Hvis knappen signer ikke vises kan du trykke pÄ Lagre som. Huk deretter av for Vis mer, huk av for signering, og lagre til slutt.
Dokumentet kommer ikke over i PatientSky hvis det ikke er signert.
Trykk pÄ lagre som i ExorLive for Ä fÄ opp dette vinduet.