ExorLive
ExorLive har integrert med PatintSky - les mer om hvordan
Denne løsningen er under Pilotering. Det vil si at den testes ut på et begrenset antall klinikker for å teste og eventuelt justere løsningen før den blir tilgjenglig for alle. Det er for å sikre en best mulig kundeopplevelse.
I ExorLive kan behandlere enkelt og raskt lage individuelle treningsprogram til hver pasient eller kunde. Integrasjonen med PatientSky optimaliserer arbeidsflyten for journalføring og behandling av en pasient. Les mer om integrasjonen hos ExorLive.

Aktivering

Det er veldig enkelt å aktivere ExorLive integrasjonen - bare kontakt PatientSky support så aktiverer vi det for deg. Hver bruker må aktiveres.
    Når modulen er aktivert vil du få et nytt alternativ i hendelsesknappen inne i journalen til en pasient - trykk her for å gå til ExorLive.
    For å opprette kontakt med systemene, er det behandleren som er administratorbruker i ExorLive som først skal åpne ExorLive fra PatientSky.
    Tykk på ExorLive (illustrasjon under) og det vil åpne i et nytt vindu i nettleseren din.
Her finner du ExorLive integrasjonen når den er aktivert hos PatientSky.
Første gang du som vanlig bruker eller adminbruker går over til ExorLive fra PatientSky må du logge inn - neste gang kjenner de deg igjen.
PatientSky matcher brukeren din i PS med brukeren din i ExorLive - derfor må hver ansatt som skal bruke integrasjonen ha egen bruker i ExorLive.

Bruk

Pasienten du jobber med i PatientSky vil bli med over i ExorLive. Slik kan du enkelt lage treningsprogram i ExorLive som du pleier.
Når du lagrer og signerer et treningsprogram i ExorLive vil det automatisk bli lagret som en pdf i pasienten sin løpende journal i PatientSky. Skal du lete etter et tidligere treningsprogram kan du enkelt bruke journalsøkefunksjonen i PatientSky.
FAQ
Pasienten jeg jobber med i PatientSky er ikke registrert som bruker i ExorLive, hva gjør jeg? Du trenger ikke å gjøre noe - da oppretter ExorLive en ny pasient i ExorLive.
Vil alle historiske treningspogram fra ExorLive flyttes over til PatientSky? Nei, denne versjonen vil bare de som er laget og signert etter aktivering av integrasjonen bli med over.
Last modified 5mo ago
Export as PDF
Copy link