ExorLive

ExorLive har integrert med EG Pasientsky - les mer om hvordan

I ExorLive kan behandlere enkelt og raskt lage individuelle treningsprogram til hver pasient eller kunde. Integrasjonen med EG Pasientsky optimaliserer arbeidsflyten for journalføring og behandling av en pasient.

Aktivering

Vår supportavdeling aktiverer integrasjonen for deg, les mer her.

Godt å vite

• EG Pasientsky matcher brukeren din i PS med brukeren din i ExorLive - derfor må hver ansatt som skal bruke integrasjonen ha egen bruker i ExorLive.

• Brukerne dine i EG Pasientsky og ExorLive må ha samsvarende e-postadresser. Du kan endre e-posten din under Basis på din profil.

Komme i gang

• For å opprette kontakt med systemene, er det behandleren som er administratorbruker i ExorLive som først skal åpne ExorLive fra EG Pasientskys plattformen.

• Tykk på Åpne ExorLive og programmet åpnes i en ny fane i nettleseren din.

• Første gang du åpner ExorLive fra plattformen, må du logge inn. Neste gang kjenner programmet deg igjen.

Bruk

Pasienten du jobber med på plattformen vil bli med over i ExorLive. Slik kan du enkelt lage treningsprogram i ExorLive slik du pleier.

Når du signerer et treningsprogram i ExorLive vil det automatisk bli lagret som en pdf i pasienten sin løpende journal på plattformen.

Det kan ta opptil 2 minutter før treningsprogrammet vises på plattformen etter at du har signert det i ExorLive.

Leter du etter et tidligere treningsprogram kan du enkelt bruke journalsøkefunksjonen.

Skriv ut ett enkelt treningsprogram

Klikk på treningsprogrammet i journalen, og klikk Print.

Skriv ut flere treningsprogram

Dette er gjort på samme måte som vanlige journalnotater. Du kan skrive ut alle journalnotater eller velge flere og skrive ut aktivt vindu. Treningsprogram legges til nederst i det genererte dokumentet.

Ofte stilte spørsmål

Pasienten jeg jobber med i EG Pasientsky er ikke registrert som bruker i ExorLive, hva gjør jeg?

Du trenger ikke å gjøre noe - da oppretter ExorLive en ny pasient i ExorLive.

Vil alle historiske treningsprogram fra ExorLive flyttes over til EG Pasientsky?

Nei, i denne versjonen av integrasjonen vil bare de som er laget og signert etter aktivering av integrasjonen bli med over.

Hvem har tilgang til ExorLive treningsprogram?

Alle på klinikken som har tilgangen Journal (Vanlig konfidensialitet) kan lese og skrive ut ExorLive treningsprogram. Les mer om hvordan du kan redigere tilganger og rettigheter på klinikken.

Kan jeg slette ExorLive treningsprogram?

Jeg finner ikke signer- knappen i ExorLive. Hva gjør jeg?

Hvis knappen signer ikke vises kan du trykke på Lagre som. Huk deretter av for Vis mer, huk av for signering, og lagre til slutt.

Dokumentet kommer ikke over i EG Pasientsky hvis det ikke er signert.