Kjernejournal via PatientSky Connect

PatientSky Connect gir deg tilgang til Kjernejournal på helsenettet, uansett hvor du er. Du trenger ikke lengre å ha en internett linje som har tilgang til Helsenettet. Du kan jobbe hjemmefra og samtidig ha tilgang til Kjernejournal.

Systemkrav

PatientSky Connect er en utvidelse/extension i Google Chrome. Det vil si at du skal benytte Google Chrome som nettleser og vil ikke ha tilgang via mobiltelefon eller chromebook.

Innstallasjonsveiledning

1. Dette krevet også en aktiv lisens hos PatientSky. Kontakt PatientSky for å aktivere modulen og hvilke ansatte på klinikken som skal ha tilgang.

2. Du må installere PatientSky sin extension. Den finner du på denne linken.

Når den er installert vil du få et nytt PatientSky ikon i nettleseren din.