Tilgang til Convene

Tilgang til Convene må gis til ansatte som skal jobbe med Convene.

Klinikkadministrator har i tillegg tilgang til Faktura uten gebyr, Utbetalingsrapport og siden for bestilling av kvitteringsruller.

Endre klinikkadministrators tilgang

Merk at det kun er klinikkadministrator som har tilgang til klinikks oppsett. Du kan få oversikt over klinikkadministrators tilganger her.

Velg Ansatte under Klinikk og trykk på ansatt som du vil gi tilgang.

Velg fanen Tilgang og rettigheter og huk av på Administrator-rettigheter under Klinikk.