Rapportgenerator

Med rapportgeneratoren kan man skreddersy hvilken informasjon man vil ha på sine rapporter.
Regnskap: Her kan man velge regnskapet til den enkelte behandler, eller hele klinikken.
Dato hurtigvalg og dato fra-til: Dersom man vil ha ut en rapport for en spesifikk m√•ned kan man bruke hurtigvalget og velge aktuell m√•ned. √ėnsker man et annet tidsintervall benytter man fra-tildato.
Betalinger i valgt tidsrom: Dersom man √łnsker √• vite hvor mange betalinger som ble utf√łrt i tidsrommet, klikk p√• knappene under √łnsket betalingsmetode for at dette skal fremkomme i rapporten.
Andre valg i tidsrommet: Her kan klikke p√• √łnsket informasjon for at dette ogs√• skal fremkomme i rapporten.
Velg generer rapport, og rapporten vil genereres og dukke opp under genererte rapporter nederst på siden.