Journal

Her kan du lære mer om PatientSky Journal.

PasientSky Journal er et 100% skybasert journalsystem, første av sitt slag i Norge. Alt du trenger for å jobbe i journalsystemet er en PC, internett og en nettleser (vi anbefaler Chrome).

Her kan du lære mer om:

Ofte stilte spørsmål

Må jeg være tilknyttet NHN for å bruke journalen til PatientSky? Nei, det må du ikke. Du kan bruke journalen som en del av vår basispakke, uten å være tilknyttet Norsk Helsenett.

Hvorfor heter det "problem" og ikke "diagnose"? Vi ønsker å bruke en problembasert tilnærming i vår journal. Ofte vet man ikke diagnosen til pasienten før det har gått lang tid. Vi bruker derfor ordet "problem", men henter terminologien fra ulike kodeverk som du kan velge mellom.

Jeg ønsker å skrive et notat angående pasienten som ikke skal komme med på en eksport? Du kan bruke personlige notater i widgets, eller klinikkens notater om du ønsker at alle på klinikken skal kunne se notatet.

Pasienten tar kontakt med klinikken via telefon, og ønsker administrative opplysninger. Hvordan journalfører jeg dette? Du kan benytte administrative notater til dette formålet. Les mer her.

Hvor finner jeg oversikt over hurtigtaster? Dette finner du ved å klikke på pluss-tegnet til venstre helt øverst på plattformen.

Jeg er redd for å miste data hvis strømmen går, eller jeg mister internettforbindelsen. Hvordan løser dere dette? Alt du skriver lagres i skyen hvert 2 sekund. Dette vil si at du ikke mister data for mer enn 2 sekunder. Se og les mer om dette her.