Avviksmelding

Lær hvordan du kan opprette en avviksmelding

Noen ganger kan du motta mangelfulle meldinger fra andre behandlere eller instanser. I disse tilfellene kan du opprette en avviksmelding og svare på meldingen.

Når du har åpnet en melding (hvilken som helst type), vil du ha valget Rapporter avvik.

Klikk "Rapporter avvik"

Klikk på denne og du får opp følgende vindu: (i dette eksemplet bruker vi en henvisning).

Avviksmelding for henvisning

Velg hvilken type avvik det dreier seg om, skriv inn et eventuelt notat og klikk Opprett og send.

For å finne igjen denne meldingen kan du gå til Meldingsloggen og velge Dialogmeldinger.

Avviksmeldingen i meldingsloggen