Slette fra problemlisten

Problemlisten inneholder potensielt mye informasjon om problemer og behandlingsforl√łp per pasient. I tillegg til √• fjerne selve journalnotatet har du ogs√• mulighet til √• slette problemet/behandlingsforl√łpet fra listen.

MERK: N√•r du sletter et notat m√• du slette andre objekter som problemer, behandlingsforl√łp, timer ++ manuelt i tillegg.

For √• slette holder du musepekeren over det aktuelle problemet eller behandlingsforl√łpet.

Klikk på de tre små prikkene og velg Slett.

Slette et problem

Problemet eller behandlingsforl√łpet fjernes n√• fra problemlisten.