Journalmaler

Du har mulighet til √• lage egne maler i fritekst som kan settes inn i de ulike feltene n√•r du skal journalf√łre.

Alle på klinikken kan opprette maler og alle har tilgang til hverandres maler.

Opprette journalmal

Journalmaler kan opprettes fra

I konfigurasjonsmodulen, opprett ny journalmal ved å klikke Legg til mal.

Ny journalmal via konfigurasjonsmodulen

Du f√•r opp f√łlgende felt til √• fylle ut:

• Navn: Her velger du navnet p√• malen, gjerne noe som forklarer hva den brukes til

• Anamnese: Her skriver du inn fritekst det du √łnsker √• sette inn i Anamnese-feltet

• Kliniske funn: Her skriver du inn fritekst det du √łnsker √• sette inn i Kliniske funn-feltet

• Vurdering: Her skriver du fritekst det du √łnsker √• sette inn i Vurdering-feltet

• Behandlingsplan: Her skriver du fritekst det du √łnsker √• sette inn i Behandlingsplan-feltet

Når du er ferdig å fylle ut, klikk Lagre og malen lagres i listen.

Bruke journalmal

For å benytte en av malene du har laget åpner du journalen til den aktuelle pasienten.

Helt √łverst til h√łyre ser du Legg til journal-mal. Ved √• klikke p√• denne f√•r du opp biblioteket over de ulike malene som finnes p√• klinikken. Velg den du √łnsker fra listen og teksten settes automatisk inn i de boksene du anga i malen.

Dersom du allerede har skrevet tekst og deretter bruker malen, vil teksten du skrev tidligere beholdes og malen legges på bak.