Utskrift

Dersom du har behov for å printe ut hele journalen eller ett behandlingsnotat, har du mulighet til det.

For å printe ut ett aktuelt behandlingsnotat, klikk på de tre prikkene ved det aktuelle notatet.

Velg så Skriv ut.

Dersom du √łnsker √• printe ut hele den l√łpende journalen klikker du p√• Handlings-ikonet og velger Skriv ut alle notater.

Utskrift av et og alle notater

Utskrift av spesifikke problemer

Dersom pasienten √łnsker utskrift av spesifikke problemer for √• f.eks gi videre til en tredjepart, kan du enkelt markere de problemene du √łnsker fra problemlisten. Klikk s√• p√• utskrifts-ikonet og velg Skriv ut aktivt vindu.

Utskrift av spesifikke problemer

Du kan ogs√• velge √• skrive ut selve problemlisten ved √• klikke p√• utskrifts-ikonet under det visuelle bildet av pasienten. Velg om du √łnsker √• skrive ut aktive, eller passive problemer.