Lab
Her kan du lære mer om Lab-modulen på PatientSky-Plattformen
Lab-modulet gir deg mulighet til å rekvirere lab-prøver og registere resultater på prøvene direkte inne på plattformen.
Lab-modulen benytter NLK-koder (Norsk Laboratoriekodeverk) for å sikre strukturert data. Vi har også integrasjon mot de største leverandørene av laboratorietjenester.

Ofte stilte spørsmål

Hvem kan opprette en lab-rekvisisjon? Alle med tilgang til lab-modulen kan opprette en lab-rekvisisjon.
Hvem mottar en lab-rekvisisjon? De som er lagt til i innstillingene som en del av gruppen som velges som lab-personale. De som tar del i gruppen vil motta disse rekvisisjonene i innboks i postmodulen.
Hvem mottar lab-resultatene? Etter bestillingen er håndtert vil svarene sendes til rekvirenten av prøven. Rekvirent mottar svaret i sin innboks i postmodulen.
Kan jeg legge ved lab resultater i elektroniske meldinger? Nei, dette har vi ikke støtte for enda. LAB-resultater kan eventuelt skrives inn i journalnotat, som kan legges til i henvisninger og epikriser.
Er det mulig å motta lab-svar for pasienter med D-nummer fra andre systemer? Ja, vårt system kan motta lab-svar for pasienter med fullt fødselsnummer og D-nummer, men ikke kun fødselsdato. Det er også mulig å motta meldinger, deriblant svarrapporter, som ikke er knyttet til pasient. Les hvordan disse kan håndteres her.
Export as PDF
Copy link