Fürst Forum Fleks

Her kan du lære mer om vår integrasjon mot Fürst Forum Fleks.

Aktivere Fürst Forum

Vi aktiverer Fürst Forum for de aktuelle brukerne på klinikken. Gå til lab-modulen, og sjekk om Fürst Forum er tilgjengelig fra listen under Ny rekvisisjon.

Fürst Forum integrasjonen krever at Desktop Service er lastet ned på maksinen. Les hvordan her.

Rekvirere prøver via Fürst Forum

For å rekvirere prøver til Fürst, kan du gå til lab-modulen på den aktuelle pasienten og klikke på Fürst Forum fra listen under Ny rekvisisjon.

Fürst Forum åpnes på maskinen din. Utfør rekvisisjonen som vanlig der.

Selve programmet for Fürst Forum må være startet og åpnet for at integrasjonen skal fungere.

Motta prøvesvar fra Fürst Forum

Svarene fra Fürst kommer i Post-modulen i din innboks. Her kan du åpne svaret, se og signere. Lab-svaret ligger også under fanen Basis i lab-modulen og under Post inne i journalen.

Fürst Forum brukermanual