Fürst Forum

Her kan du lære mer om vår integrasjon mot Fürst Forum.

Aktivere Fürst Forum

Vi aktiverer Fürst Forum for de aktuelle brukerne på klinikken. Gå til lab-modulen, og sjekk om Fürst Forum er tilgjengelig fra listen under Ny rekvisisjon.

Fürst Forum integrasjonen krever at PatientSky-tjenesten er lastet ned på maskinen. Les hvordan her.

Rekvirere prøver via Fürst Forum

For å rekvirere prøver til Fürst, kan du gå til lab-modulen på den aktuelle pasienten og klikke på Fürst Forum fra listen under Ny rekvisisjon.

Fürst Forum åpnes på maskinen din. Utfør rekvisisjonen som vanlig der.

Selve programmet for Fürst Forum må være startet og åpnet for at integrasjonen skal fungere.

Motta prøvesvar fra Fürst Forum

Svarene fra Fürst kommer i Post-modulen i din innboks. Her kan du åpne svaret, se og signere. Lab-svaret ligger også under fanen Basis i lab-modulen og under Post inne i journalen.

Fürst Forum brukermanual

Ofte stilte spørsmål

Kan Fürst Forum og Fürst Forum Web brukes sammen? Les svaret i artikkelen om Fürst Forum Web.

Last updated