Avviste helfo oppgjør

Se hvor du kan finne avviste helfo oppgjør

Oppgjør som avvises enten i helhet eller delvis vil finnes under Avviste HELFO-oppgjør.

For å finne dine avviste HELFO oppgjør går du til Økonomimodulen i modulmenyen til venstre.

Hold musepekeren over , slik at du får opp sub-menyen og velg Avviste HELFO-oppgjør.

Velg hvilket regnskap og hvilken aktør du ønsker å se.

Klikk på det avviste oppgjøret du ønsker å se.

Du vil se en tilbakemelding fra HELFO når du åpner det avviste regningskortet, du kan rette feilen og sende på nytt ved å oppdatere selve regningskortet ut i fra feilmeldingen, og deretter klikke Oppdater.

NB: Dette gjelder kun dersom pasienten ikke har betalt sin del av regningskortet. Om pasienten allerede har betalt kan du kun korrigere rene HELFO-takster samt Legevakts-flagget på regningskortet.

Rediger de aktuelle takstene ved å klikke på taksten du ønsker å endre, slette den ved backspace og søke opp ny takst. Klikk så på Oppdater og send Helfo-oppgjøret på nytt.

Hvordan forhindre avviste oppgjør fra helfo?

Les mer om tidsvalidering her.

Rette feil oppførte/avviste regningskort

Dersom du får avviste oppgjør, enten helt eller delvis, kan du rette feilene og sende på nytt. Les mer om dette her: