Koble til betalingsterminal

PatientSky støtter integrasjon mellom tre ulike betalingsterminaler.

• Nets (Ingenico ICT-250)

• Verifone (Yomani XR)

• Melin Medical betalingsterminal

Husk: Dersom dere skal bestille Nets Ingenico ICT-250, må dere også huske på å bestille USB-kabel til terminalen. Denne følger ikke med dersom dere bare bestiller selve terminalen.

Dette må du huske på før du starter å sette opp terminalen i PS

• Betalingsterminalen må være koblet til PC som skal brukes, hvis ikke vil ikke PatientSky finne enheten når dere setter den opp. For å koble betalingsterminalen til PC´n bruker du en USB-kabel.

• For å koble opp en betalingsterminal må du være klinikkadministrator.

MERK: PatientSky Support kan hjelpe deg med å koble til betalingsterminalen mot PS, men oppsett av selve terminalen må gjøres selv, eller sammen med din terminalleverandør.

Gå så til Klinikk og velg Enhetsadministrasjon

Du får nå opp et bilde som ligner dette:

Her får du en oversikt over de ulike devicene PasientSky er koblet mot. På sikt kan dette være blant annet lab-utstyr eller annen hardware.

Dersom du får opp dette bildet:

Må du bytte fra f.eks Mac eller nettbrett til en Windowsmaskin. Vi støtter foreløpig kun Windows.

Start med å laste ned tjenesten - du får beskjed om denne ikke lastet ned. Klikk Last ned nå.

En nedlastning starter nå:

Klikk på nedlastningen som startet nede på menylinjen når den er ferdig og velg Kjør.

Etter nedlastningen er ferdig får du opp følgende bilde:

Her velger du navn på maskinen (tjenesten) du har lagt til og klikker på Lagre.

Du får nå opp dette bildet:

Her kan du koble opp de ulike enhetene du ønsker, i dette tilfellet skal vi koble opp en betalingsterminal. Klikk på Legg til enhet.

Velg så hvilken terminal du ønsker å koble opp fra listen.

Nå installeres terminalen - som du ser står det installerer i statusfeltet.

Når terminalen er ferdig installert vil statusen blir grønn og det vil stå Tilkoblet.

Terminalen er nå klar til bruk.