Start med PatientSky

Kom i gang med ditt nye system.

Velkommen til oss - vi gleder oss til å ha deg som kunde!

P√• disse sidene har vi samlet viktig og nyttig informasjon som skal gj√łre deg klar for √• ta plattformen i bruk.

1. ‚ÄčForbered deg teknisk F√łr du tar i bruk v√•rt system, les informasjon om installasjon og tekniske r√•d om operativsystem, nettleser og eksterne konfigurasjoner.

2. ‚ÄčE-l√¶ring: Bli klar til dag 1 Oppl√¶ringsvideoene viser deg det du trenger √• l√¶re for √• ta i bruk systemet f√łrste dag. Se videoene f√łr du g√•r i gang, slik at du er trygg p√• de viktigste oppgavene n√•r du tar imot pasienter.

3. ‚ÄčKonfigurasjon f√łrste dag For at du skal kunne utf√łre dine vanlige arbeidsoppgaver i systemet f√łrste dag, m√• noen ting f√łrst konfigureres. V√•r quickguide til konfigurasjon hjelper deg gjennom oppsettet.

‚úď Da er du klar til √• starte forberedelsene.