Start med systemet

Kom i gang med ditt nye system.

Velkommen til oss - vi gleder oss til å ha deg som kunde!

På disse sidene har vi samlet viktig og nyttig informasjon som skal gjøre deg klar for å ta plattformen i bruk.

1. Forbered deg teknisk Før du tar i bruk vårt system, les informasjon om installasjon og tekniske råd om operativsystem, nettleser og eksterne konfigurasjoner.

2. E-læring: Bli klar til dag 1 Opplæringsvideoene viser deg det du trenger å lære for å ta i bruk systemet første dag. Se videoene før du går i gang, slik at du er trygg på de viktigste oppgavene når du tar imot pasienter.

3. Konfigurasjon første dag For at du skal kunne utføre dine vanlige arbeidsoppgaver i systemet første dag, må noen ting først konfigureres. Vår quickguide til konfigurasjon hjelper deg gjennom oppsettet.

✓ Da er du klar til å starte forberedelsene.