Opplæring

PatientSky tilbyr gratis opplæring gjennom e-læring til alle våre kunder.

Det er to måter å få tilgang til e-læringen på:

1. Registrering/Self-signup før dere har starter opp med PatientSky Clinic

2. Tilgang direkte fra PatientSky Clinic etter innlogging

Dere har tilgang til kursene så lenge dere ønsker, og de kan tas om igjen ved behov.

Registrering/Self-signup

Vi anbefaler at dere starter e-læringen så tidlig som mulig, og gjerne før dere starter opp med PatientSky så dere har god tid til å se nøye gjennom alle videoene. Link til registrering og kode for tilgang til riktige kurs får dere i en epost fra oss.

Klikk på linken i eposten og dere kommer til denne siden:

Fyll inn navn, epostadresse og kode. Klikk på Register.

Dere mottar en ny epost:

Klikk på linken i eposten for å opprette et passord. Brukernavn er stort sett epostadressen deres.

Klikk på fortsett når all påkrevd informasjon er fylt ut.

Dere sendes videre til innlogging og er nå inne i opplæringsportalen:

Relevante kurs finner dere på forsiden, men det finnes flere kurs som kan være nyttige å ta ved å gå til innholdsbiblioteket.

Tilgang fra PatientSky

Etter innlogging i PatientSky har dere et bok-ikon nederst til venstre. Klikk her for å sendes over i opplæringsdelen av PatientSky-plattformen.

Kursene dere får tilgang til her baseres på hvilken rolle du har i PatientSky.

Husk å sjekke innholdsbiblioteket for flere kurs.

Ta kurs

Vi anbefaler å starte med kurset Kom i gang (for leger) - Alt du trenger å vite første dagen. Klikk på ønsket kurs og Start dette kurset:

Alle kursene har indikasjon på lengde på slutten av tittelen, slik at det er enklere å se hvor lang tid man potensielt bruker på hvert kurs.