Opplæring

PasientSky tilbyr gratis opplæring gjennom e-læring til alle våre kunder.

Her kan du lære hvordan du kan komme i gang med din opplæring.

Når du er logget inn i PasientSky vil du ha et bok-ikon nederst til venstre. Ved å klikke på dette sendes du over i opplæringsdelen av PatientSky plattformen. Dette er egentlig en frittstående programvare som vi har integrert i plattformen for å gjøre opplæringen tilgjengelig for deg som bruker.

Klikk på bok-ikonet nederst til venstre i applikasjonen. Dersom du ikke har registrert en e-post adresse på din brukerprofil, vil systemet be deg taste inn dette.

Tast så inn din e-post og klikk på Logg inn.

Dersom du allerede har en registrert e-post på din brukerprofil vil du komme rett inn i e-læringsportalen.

Her vil du ha tilgang på ulike kurs som vil gi deg overblikk over plattformen, arbeidsflyt, tips og triks.

Velg de kursene du ønsker å ta via Kursbiblioteket i menyen øverst.

For deg som jobber på fastlegekontor tar du kurset Start med PasientSky.

For deg som jobber som annen type behandler tar du kurset Start med ProMed X på PasientSky plattformen.

Du vil da ha tilgang på alle kursene som er relevant for din brukergruppe. Du kan selv velge hvilke kurs du ønsker å ta: Pasientdialog, Timebok, Journal, Økonomi, Venteliste, Forsikring. Alt etter hva som er relevant for deg.

Kursene tas i eget tempo, og du kan når som helst avslutte kurset og komme tilbake der du slapp.

Vi blir også veldig glade dersom du ønsker å gi oss tilbakemeldinger etter endt kurs, slik at vi kan bygge relevante kurs for deg i fremtiden.