Logg inn

Lær hvordan du logger inn.

For å logge inn i klinikkportalen, gå til www.pasientsky.no.

Øverst i høyre hjørne, klikk Pålogging.

Klikk Pålogging øverst i høyre hjørne

Velg så Personell.

Når du har klikket Pålogging og valgt Personell, kommer du til linken https://portal.pasientsky.no/. Denne kan du lagre som et bokmerke i nettleseren din, slik at du har en snarvei hver gang du skal logge inn.

Innloggingsmetoder

For å logge inn i PatientSky kan du benytte ulike innloggingsmetoder. Du velger selv hvilken du ønsker:

Velg innloggingsmetode
  • BankID: Logg inn med kodebrikke fra din bank.

• BankID på mobil: Logg inn med BankID på mobil.

• Buypass Smartkort: Logg inn med ditt Buypass smartkort i kortleseren.

• Mobilpålogging: Logg inn med en SMS-kode til din telefon.

Velg din foretrukne påloggingsmetode og logg inn.

Opplever du problemer med BankID-innlogging, kontakt BankID eller din bank.

Mobilpålogging

Det kan i noen tilfeller være nødvendig å benytte mobilpålogging, eksempelvis dersom BankID er nede eller det utføres vedlikehold.

Klinikkadministrator kan selv aktivere mobilpålogging for de ansatte på klinikken. Les hvordan her. I noen tilfeller setter også vi opp mobilpålogging for deg.

Slik gjør du:

Når mobilpålogging er aktivert for brukeren din, mottar du en SMS med passord til mobilnummeret som er registrert på ansattkortet ditt eller som du har oppgitt til oss.

Du mottar en sms med passord til innlogging
  1. I innloggingsvinduet, velg Mobilpålogging.

2. Skriv inn fødselsnummeret ditt og passordet du mottok på SMS.

3. Logg inn.

Velg Mobilpålogging

Du mottar nå en ny SMS med en kode.

1. Skriv inn koden du mottok på SMS.

2. Logg inn.

Skriv inn SMS-koden

Du er nå inne i portalen.