Videokurs
For Ä sikre at du fÄr en god start med PatientSky eller Hove Total, gir vi deg en introduksjon til systemet i videoekursene nedenfor.
Kursene er:
  1. 1.
    ​Kom i gang - alt du trenger Ă„ vite fĂžrste dag Dette kurset gir en gjennomgang av den grunnleggende arbeidsflyten for alle kunder - bĂ„de fysikalske behandlere, leger og sekretĂŠrer.
  2. 2.
    ​Medisinmodulen for legekontor Dette kurset er for deg som er lege eller helsesekretĂŠr, eller jobber pĂ„ legekontor.
  3. 3.
    ​Kom i gang - ofte stilte spĂžrsmĂ„l Dette kurset er relevant for alle kunder.

Kom i gang - alt du trenger Ă„ vite fĂžrste dag

Videoene i denne spillelisten bÞr ses fÞr du gÄr i gang med systemet - slik blir du trygg til Ä ta imot de fÞrste pasientene dine.
Kurset varer totalt 22 minutter og bestÄr av 5 videoer. Se oversikt over alle videoene ved Ä klikke pÄ spilleliste-ikonet Þverst til hÞyre.
I fĂžrste video introduserer vi systemet. Deretter fĂžlger fire steg:
  1. 1.
    Behandling og pasient (2:07 min)
  2. 2.
    JournalfĂžring (4:04 min)
  3. 3.
    Betaling (3:01 min)
  4. 4.
    Sette opp ny time (6:29 min)
Spilleliste: Kom i gang - alt du trenger Ă„ vite fĂžrste dag

Medisinmodulen for legekontor

I denne spillelisten fÄr du som jobber pÄ legekontor opplÊring i hvordan du arbeider i medisinmodulen.
Vi anbefaler Ă„ ta dette kurset etter du har tatt kurset over: Kom i gang - alt du trenger Ă„ vite fĂžrste dag.
Dette kurset varer i ca. 16 minutter og bestÄr av 6 videoer:
  1. 1.
    Introduksjon til medisinnmodulen (2:09 min)
  2. 2.
    Sammenstille med RF (3:49 min)
  3. 3.
    Opprette resept, fornye, seponere og tilbakekalle (6:58 min)
  4. 4.
    Refusjonsresepter og sĂžknad til HELFO (1:44 min)
  5. 5.
    HĂ„ndtering av SLV-varsler (1:29 min)
  6. 6.
    Registrere CAVE (0:55 min)
Disse videoene er spilt inn i PatientSky-portalen og har derfor blÄtt design. Hove Total-kunder vil ha det oransje designet, men merk at funksjonaliteten er den samme.
Spilleliste: opplĂŠring i medisinmodulen
Dersom dere benytter LAB, kan du lĂŠre med om lab-modulet her:

Ofte stilte spÞrsmÄl

I videoen under vil du fÄ svar pÄ de oftest stilte spÞrsmÄlene ved oppstart med systemet.
Det er en forutsetning at du har tatt kurset Kom i gang - alt du trenger Ă„ vite fĂžrste dag fĂžr du ser denne videoen.
Ofte stilte spÞrsmÄl fÞrste dag med systemet

Konfigurasjon fĂžrste dagen

FÞr du kan begynne pÄ de vanlige arbeidsoppgavene dine forklart i videokursene over, mÄ noen ting konfigureres. Les om dette i vÄr quickguide for konfigurasjon fÞrste dag:

Vil du lĂŠre mer?

I videokursene over har vi samlet akkurat det du trenger for Ä bli klar til dag én, men her inne i brukermanualen vÄr finner du mye mer informasjon om alle modulene og tjenestene vÄre.
Bruk menyen til venstre, eller sĂžk opp det du lurer pĂ„ i sĂžkefeltet Ăžverst til hĂžyre. Finner du ikke svar pĂ„ det du lurer pĂ„? Kontakt Support her eller pĂ„ [email protected]