Videokurs

For å sikre at du får en god start med EG Pasientsky, gir vi deg en introduksjon til systemet i videoekursene nedenfor.

Kursene er:

1. Kom i gang - alt du trenger å vite første dag Dette kurset gir en gjennomgang av den grunnleggende arbeidsflyten for alle kunder - både fysikalske behandlere, leger og sekretærer.

2. Medisinmodulen for legekontor Dette kurset er for deg som er lege eller helsesekretær, eller jobber på legekontor.

3. Kom i gang - ofte stilte spørsmål Dette kurset er relevant for alle kunder.

Kom i gang - alt du trenger å vite første dag

Videoene i denne spillelisten bør ses før du går i gang med systemet - slik blir du trygg til å ta imot de første pasientene dine.

Kurset varer totalt 22 minutter og består av 5 videoer. Se oversikt over alle videoene ved å klikke på spilleliste-ikonet øverst til høyre.

I første video introduserer vi systemet. Deretter følger fire steg:

1. Behandling og pasient (2:07 min)

2. Journalføring (4:04 min)

3. Betaling (3:01 min)

4. Sette opp ny time (6:29 min)

Medisinmodulen for legekontor

I denne spillelisten får du som jobber på legekontor opplæring i hvordan du arbeider i medisinmodulen.

Vi anbefaler å ta dette kurset etter du har tatt kurset over: Kom i gang - alt du trenger å vite første dag.

Dette kurset varer i ca. 16 minutter og består av 6 videoer:

1. Introduksjon til medisinnmodulen (2:09 min)

2. Sammenstille med RF (3:49 min)

3. Opprette resept, fornye, seponere og tilbakekalle (6:58 min)

4. Refusjonsresepter og søknad til HELFO (1:44 min)

5. Håndtering av SLV-varsler (1:29 min)

6. Registrere CAVE (0:55 min)

Dersom dere benytter LAB, kan du lære med om lab-modulet her:

pageLab

Ofte stilte spørsmål

I videoen under vil du få svar på de oftest stilte spørsmålene ved oppstart med systemet.

Det er en forutsetning at du har tatt kurset Kom i gang - alt du trenger å vite første dag før du ser denne videoen.

Konfigurasjon første dagen

Før du kan begynne på de vanlige arbeidsoppgavene dine forklart i videokursene over, må noen ting konfigureres. Les om dette i vår quickguide for konfigurasjon første dag:

pageQuickguide - Konfigurasjon første dagen

Vil du lære mer?

I videokursene over har vi samlet akkurat det du trenger for å bli klar til dag én, men her inne i brukermanualen vår finner du mye mer informasjon om alle modulene og tjenestene våre.

Bruk menyen til venstre, eller søk opp det du lurer på i søkefeltet øverst til høyre. Finner du ikke svar på det du lurer på? Kontakt Support her.