Bli klar til første dag
For å sikre at du får en god start med PatientSky eller Hove Total, gir vi deg en introduksjon til systemet i videoekursene nedenfor.
Kursene er:
  1. 1.
    Kom i gang - alt du trenger å vite første dag Dette kurset gir en gjennomgang av den grunnleggende arbeidsflyten for alle kunder - både fysikalske behandlere, leger og sekretærer.
  2. 2.
    Medisinmodulen for legekontor Dette kurset er for deg som er lege eller helsesekretær, eller jobber på legekontor.
  3. 3.
    Kom i gang - ofte stilte spørsmål Dette kurset er relevant for alle kunder.

Kom i gang - alt du trenger å vite første dag

Videoene i denne spillelisten bør ses før du går i gang med systemet - slik blir du trygg til å ta imot de første pasientene dine.
Kurset varer totalt 22 minutter og består av 5 videoer. Se oversikt over alle videoene ved å klikke på spilleliste-ikonet øverst til høyre.
I første video introduserer vi systemet. Deretter følger fire steg:
  1. 1.
    Behandling og pasient (2:07 min)
  2. 2.
    Journalføring (4:04 min)
  3. 3.
    Betaling (3:01 min)
  4. 4.
    Sette opp ny time (6:29 min)
Spilleliste: Kom i gang - alt du trenger å vite første dag

Medisinmodulen for legekontor

I denne spillelisten får du som jobber på legekontor opplæring i hvordan du arbeider i medisinmodulen.
Vi anbefaler å ta dette kurset etter du har tatt kurset over: Kom i gang - alt du trenger å vite første dag.
Dette kurset varer i ca. 16 minutter og består av 6 videoer:
  1. 1.
    Introduksjon til medisinnmodulen (2:09 min)
  2. 2.
    Sammenstille med RF (3:49 min)
  3. 3.
    Opprette resept, fornye, seponere og tilbakekalle (6:58 min)
  4. 4.
    Refusjonsresepter og søknad til HELFO (1:44 min)
  5. 5.
    Håndtering av SLV-varsler (1:29 min)
  6. 6.
    Registrere CAVE (0:55 min)
Disse videoene er spilt inn i PatientSky-portalen og har derfor blått design. Hove Total-kunder vil ha det oransje designet, men merk at funksjonaliteten er den samme.
Spilleliste: opplæring i medisinmodulen
Dersom dere benytter LAB, kan du lære med om lab-modulet her:

Ofte stilte spørsmål

I videoen under vil du få svar på de oftest stilte spørsmålene ved oppstart med systemet.
Det er en forutsetning at du har tatt kurset Kom i gang - alt du trenger å vite første dag før du ser denne videoen.
Ofte stilte spørsmål første dag med systemet

Konfigurasjon første dagen

Før du kan begynne på de vanlige arbeidsoppgavene dine forklart i videokursene over, må noen ting konfigureres. Les om dette i vår quickguide for konfigurasjon første dag:

Vil du lære mer?

I videokursene over har vi samlet akkurat det du trenger for å bli klar til dag én, men her inne i brukermanualen vår finner du mye mer informasjon om alle modulene og tjenestene våre.
Bruk menyen til venstre, eller søk opp det du lurer på i søkefeltet øverst til høyre. Finner du ikke svar på det du lurer på? Kontakt Support her eller på [email protected]
Last modified 11mo ago