Bruk systemet på nettbrett

Enkelte moduler og funksjoner i systemet er tilgjengelig å bruke på nettbrett. Slik kan du som jobber på ulike steder enkelt løse oppgaver på farten.

Tilgjengelige moduler og funksjoner er blant annet journalen, timeboken, konfigurasjon og innstillinger, pasientkortet og widgets.

Merk at ikke alle moduler og funksjoner støttes på nåværende tidspunkt. Bruk av systemet på nettbrett kan derfor ikke fullstendig erstatte bruk på PC.

Merk også at enkelte funksjoner i de tilgjengelige modulene ikke fungerer likt som på en PC. Eksempel: timer kan ikke flyttes ved å dra og slippe, men kan fortsatt klippes ut og limes inn.

For best opplevelse anbefaler vi at du bruker Safari på iPad eller Chrome på et Android-nettbrett. Hold nettbrettet horisontalt/liggende for å utnytte skjermen best mulig.