For svaksynte

Her er noen av innstillingene vi anbefaler for å optimalisere bruken av plattformen både i PatientSky og Hove Total for de med nedsatt synsevne.

• Zoom funksjonalitet i nettleseren De fleste nettlesere har en mulighet for √• forst√łrre bildet. Benytter du Google Chrome can du holde inne kontroll/cmd knappen og trykke p√• pluss '+' tegnet eller g√• i menyen oppe til h√łyre (se hvordan).

• Fargeblindfilter i operativsystemet PCen du jobber p√• har mest sannsynlig verkt√ły for √• optimalisere grensesnittet. Bruker du Windows kan du lese mer her. P√• mac finner du innstillinger under Tilgjengelighet i Systemvalg (se hvor).

• Endre st√łrrelsen p√• teksten i timeboken Teksten er automatisk satt til normal, men kan justeres opp til st√łrre eller st√łrst. G√• til timeboken og klikk p√• tannhjulet oppe til h√łyre og juster skriftst√łrrelse i nedtrekksmenyen.

Se hvor du kan redigere tekstst√łrrelsen i timeboken