Hurtigtaster / Snarveier

For å lettere navigere på plattformen, kan du benytte snarveier i form av hurtigtaster / shortcuts. For å se oversikt over hurtigtastene, klikk på infoikonet og åpne Hurtigtaster (se hvor).

Du kan ta utskrift av oversikten, slik at du kan ha den på skrivebordet ditt.

Dersom du bruker Mac og ikke Windows, holder du nede option istedenfor ALT.

S√łk etter hurtigtaster

Du kan ogs√• enkelt navigere rundt p√• plattformen ved √• bruke Ctrl+Space. Her vil du kunne skrive inn det du √łnsker √• gj√łre og trykke enter - s√• slipper du √• forlate tastaturet.

Eksempel: skriv inn "regningskort", "epikrise", CAVE" eller liknende og få opp hurtigtasten du leter etter.