Anropshistorikk

Anropshistorikk viser en oversikt over innkommende, utgående og tapte samtaler, både til din bruker og for hele klinikken.

For å komme til anropshistorikken holder du musepekeren over telefonikonet og klikker på Anropshistorikk.

Det vil da dukke opp en liste med dine anrop. For å se anrop innenfor et visst tidsrom kan du velge fra- og til-dato. Du får en oversikt over hvem samtalen er med, varighet og dato. Du kan ringe direkte til nummer fra anropsloggen ved å klikke på telefonikonet til høyre i listen.

For å se en liste over anrop til klinikken (resepsjonskøen), klikk på Anrop til klinikken.

https://lh6.googleusercontent.com/6GRFsws5umoBQUX5ZWqLu2z6XpzLVp8ctx097ZKRP0ffDaXIvF012e0eoimatLfxlvEqxCjlko4RlujsFSH4bgJwgKeGfy2asKi49YTpk-eQvtVoRy6wXREYLzuWc02WAgPRe_lz– Innkommende anrop. Din aktive samtale med en innringer.

https://lh4.googleusercontent.com/7zuwngVPYYYrqSMJMtTWSZgzv2CkOLTVsnTeclx7jcyxcHaHTCErEbA-9BKZ5_7FFcDJA5kv79EoI78kyeZW60hLDpdV6XIo63MYevx_ubLvNLobgPZZngssfZIgMaoQ29eQhfuy– Innkommende anrop, anropet mislyktes.

https://lh6.googleusercontent.com/rJsJP-wumaJd2YWbfgcfsk1jb-UO1-SuRXeQwRMYldybb0hHsqoFNm6g9SejR1DS8NLHiqPbu8VAB-3QSY_hsvuIHd1f3-im2vEqIXiRXTajwUBGrpi-ITaG6l03dmfsO6qDn4XO– Utgående samtale. En aktiv samtale hvor du har ringt ut.

https://lh4.googleusercontent.com/AWGMlYUqRfdRPw11l9Q3JD_YG5T0d9hsw32tsqjz9zzquXeCk0cnUxUVekaPVapgYl2rceiWSpKG0YHFumquaqHVbk2ihb1PxFGqd8ypZinBvD4rRgNtvotB4iVB6W3K1m7SMe32– Utgående samtale, anropet mislyktes. En samtale du har ringt ut som har feilet på grunn av avslått mottaker-telefon, feil på linje, opptatt-signal og lignende.

Når en pasient ringer til klinikken, får de valget om å skrive inn fødselsnummeret til pasienten det gjelder. Hvis en mor ringer inn om sitt barn og skriver inn fødselsnummeret til barnet, vil barnets navn dukke opp i anropshistorikken. Du vil likevel se innringers navn i telefonvindu om du trykker på https://lh6.googleusercontent.com/6GRFsws5umoBQUX5ZWqLu2z6XpzLVp8ctx097ZKRP0ffDaXIvF012e0eoimatLfxlvEqxCjlko4RlujsFSH4bgJwgKeGfy2asKi49YTpk-eQvtVoRy6wXREYLzuWc02WAgPRe_lz