Jabra-programvare

Denne programvaren gjøre det mulig for å datamaskinen din å kontrollere og konfigurere Jabra lydenheter. Hvis du har problemer med din Jabra enheter, prøv å installere Jabra-programvaren på nytt

Hvis klinikken tilkobler til internett via NorskHelsenett

Last ned Jabra Proxy (zip file, 65MB), og pakk den ut. Klikk på JabraXPRESSx64.msi.

Hvis PatientSky or en annen leverandor gir din internettforbindelse

Last ned Jabra Standard (zip file, 121MB), og pakk den ut. Klikk på installx64.cmd.