Jabra-programvare
Denne programvaren gjÞre det mulig for Ä datamaskinen din Ä kontrollere og konfigurere Jabra lydenheter. Hvis du har problemer med din Jabra enheter, prÞv Ä installere Jabra-programvaren pÄ nytt

Hvis klinikken tilkobler til internett via NorskHelsenett

Last ned Jabra Proxy (zip file, 65MB), og pakk den ut. Klikk pÄ JabraXPRESSx64.msi.

Hvis PatientSky or en annen leverandor gir din internettforbindelse

Last ned Jabra Standard (zip file, 121MB), og pakk den ut. Klikk pÄ installx64.cmd.
Last modified 6mo ago
Copy link
Contents