Avlyse og blokkere timer
For √• avlyse en enkelt time, h√łyreklikk p√• timen, og klikk p√• Handlingsikonet. Velg om du skal avbestille p√• vegne av deg som ansatt, eller p√• vegne av pasienten (se hvordan).
Du kan ogs√• registrere pasienten som ikke m√łtt til timen. N√•r du avlyser timen p√• vegne av pasient eller registrerer at pasienten ikke m√łtte til time, kan du opprette regningskort direkte. Benytter du HELFO-takster, regner vi automatisk ut hva pasienten m√• betale (se hvordan).
Er det flere timer du skal avlyse, hold inne Ctrl eller Shift og klikk p√• de timene du √łnsker √• avlyse. H√łyreklikk og velg Avlys (se hvordan).
√ėnsker du √• avlyse alle dagens timer, klikk p√• pilen ved siden av ukedagen og velg Avlys dagens timer (se hvordan).

Avbestillingsliste

Klikk på Timebokmodulen, og gå til Avbestillinger fra undermenyen. Her finner du en oversikt over alle avbestillinger som er gjort (se hvor).
Klikk p√• Forst√łrrelsesglasset for √• s√łke blant avbestillingene, og for eksempel finne kun de avbestillingene som er gjort i din egen timebok.
Har du √łkonomimodul fra oss kan du opprette regningskort p√• de pasientene som skal betale for timen ved √• klikke p√• Nytt regningskort. Timen vil automatisk bli markert som h√•ndtert, men vil alltid finnes igjen i listen eller p√• pasientkortet (se hvordan).
Skal du ikke opprette regning for en avbestilt time kan du enkelt bare merke den som håndtert ved å huke av i boksen under kolonnen Håndtert (se hvordan). Ved å merke avbestillingene som håndtert er det lettere for dere å holde styr på hvilke avbestillinger dere har fakturert, og dermed behandlet/håndtert.

Blokkere dager, timer og sette opp m√łter

Har du behov for √• blokkere timer eller en hel dag for timer, kan du gj√łre det ved √• bruke hendelser.
Dobbeltklikk i et hvitt område på den aktuelle dagen, og opprett hendelse (se hvordan):
    1.
    Skriv inn hva hendelsen gjelder
    2.
    Velg om den skal gjelde hele dagen, eller en egendefinert periode.
Den valgte perioden fjerner ledige timer, mens bookede timer m√• avlyses som forklart tidligere. √ėnsker du at hendelsen ikke skal fjerne timer, kan du huke av for Parallell hendelse. Er dette en hendelse som gjelder flere p√• klinikken, kan du opprette en kopi i flere timeb√łker (se hvordan).
Last modified 6mo ago