Telefontimer
Timeboken i PatientSky kan tilpasses til Ă„ sette opp telefontimer med pasientene.
Timetypen som skal brukes mÄ endres eller opprettes
  • GĂ„ til timetyper og Legg til timetype
    • Skal du endre en eksisterende timetypen klikker du pĂ„ den det gjelder i listen
  • Navn pĂ„ timetypen anbefaler vi at heter "Telefontime" (navnet vises for pasientene nĂ„r timen er online)
  • Velg ogsĂ„ tid (varighet) pĂ„ timen
  • Kontaktflate settes til "Telefontime"
  • Inkluder tilleggsinformasjon om hvordan pasientene skal forholde seg til at det er en telefontime. Denne informasjonen vises nĂ„r de booker timen (se hvordan).
  • Det er ogsĂ„ mulig Ă„ sende ut en automatisk dialog til pasientene nĂ„r timen bookes (enten av dere pĂ„ klinikken eller pasienten selv). Det mĂ„ finnes en dialogmal for Ă„ kunne bruke denne funksjonen (se hvordan)
  • Velg om det skal aktiveres pasientvarsler for timen
  • Og om timen skal kunne bookes online av pasientene
Les mer om opprettelse av timetyper her.
​

Tips

Visningsinnstillinger i timeboken

Aktiver visning av pasientens tlf.nr i timeboken. Dette gjÞr det enklere Ä finne og bruke telefonnummeret nÄr du skal ringe pasienten.

Har du telefonisystem fra PatientSky?

SÞrg for at snarvei til telefon er aktivert i visningsinnstillingene i timeboken. Da kan du klikke pÄ telefonikonet for Ä ringe pasienten.
Copy link
Contents
Tips