Telefontimer

Timeboken i PatientSky kan tilpasses til å sette opp telefontimer med pasientene.

Timetypen som skal brukes må endres eller opprettes

• G√• til timetyper og Legg til timetype

• Skal du endre en eksisterende timetypen klikker du p√• den det gjelder i listen

• Navn p√• timetypen anbefaler vi at heter "Telefontime" (navnet vises for pasientene n√•r timen er online)

• Velg ogs√• tid (varighet) p√• timen

• Kontaktflate settes til "Telefontime"

• Inkluder tilleggsinformasjon om hvordan pasientene skal forholde seg til at det er en telefontime. Denne informasjonen vises n√•r de booker timen (se hvordan).

• Det er ogs√• mulig √• sende ut en automatisk dialog til pasientene n√•r timen bookes (enten av dere p√• klinikken eller pasienten selv). Det m√• finnes en dialogmal for √• kunne bruke denne funksjonen (se hvordan)

• Velg om det skal aktiveres pasientvarsler for timen

• Og om timen skal kunne bookes online av pasientene

Les mer om opprettelse av timetyper her.

‚Äč

Tips

Visningsinnstillinger i timeboken

Aktiver visning av pasientens tlf.nr i timeboken. Dette gj√łr det enklere √• finne og bruke telefonnummeret n√•r du skal ringe pasienten.

Har du telefonisystem fra PatientSky?

S√łrg for at snarvei til telefon er aktivert i visningsinnstillingene i timeboken. Da kan du klikke p√• telefonikonet for √• ringe pasienten.