Pasientreiser

Her kan du lære hvordan du rekvirerer pasientreiser via PasientSky-plattformen.

I PasientSky kan du enkelt bestille transport via Pasientreiser. Vi kopierer de detaljene Pasientreiser trenger så du enkelt kan gjennomføre rekvisisjonen hos Pasientreiser. Når rekvisisjonen er ferdig kopierer vi rekvisisjonsnummer automatisk inn i Timeboken og markerer timen med et transport-ikon, for å indikere at den er tilknyttet pasienttransport. Rekvisisjonsnummer finner du enkelt på timen, pasientkortet eller under Klinikk-modulen.

Under kan du se hvordan du kan bruke Pasientreiser:

Konfigurasjon

Konfigurasjonen er veldig enkel. Dere må legge inn følgende informasjon:

• Brukersted ID (Dette er klinikkens HER-ID)

• Brukerstedpassord (Dette opplyses av Pasientreiser)

• Rekvirent ID (Dette opplyses av Pasientreiser)

Dette gjør dere under Klinikkmodulen og Transport.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er det noen pasienter jeg ikke får mulighet til å rekvirere pasientreise for? Pasienten må være registrert med fullt fødselsnummer for at man skal kunne bestille transport til pasienten.

Hvorfor får jeg feil rekvirent eller ingen rekvirent starter rekvisisjonen? Systemet velger automatisk eieren av timen hvor timen er oppført. Ønsker du at rette behandler automatisk kommer fram må den behandleren stå som eier i kalenderen.

Hvorfor får vi ikke opp Transport under Klinikkmodulen? Klinikken må være medlem av Norsk Helsenett og HER-ID må være registrert på klinikken. Send informasjon om deres NHN-medlemskap til PasientSky Support dersom dette ikke er gjort.

Vi bruker PT-nummer som brukersteds-ID. Hva gjør vi da? Kontakt Pasientreiser for å få knyttet deres Pasientreiser-konto fra PT-nummer til HER-ID.

Pasienten får ikke avbestilt timen i appen eller pasientportalen? Timer som har tilknyttet pasienttransport vil ikke kunne avbestilles online av pasienten. Hvis pasienten ønsker å avbestille timen må de ringe, slik at klinikken kan se at timen har tilknyttet pasienttransport.