Planlegging

Lær hvordan du kan planlegge og sette opp Timeboken i PatientSky.

Planlegging

For å komme i gang med å bruke Timebok er det viktig å planlegge hvordan oppsettet på klinikken skal se ut. Dersom klinikken har byttet fra en annen timebokløsning, vil PatientSky konvertere oppsettet fra tidligere timebok over i vår løsning.

I Timeboken kan pasienter bestille timer direkte i behandlers egendefinerte timebok. Hver behandler spesifiserer selv hvor mange timer som skal være tilgjengelig for bestilling, og om det eventuelt er timer som skal være forbeholdt pasienter som besøker klinikken eller ringer inn. Under Planlegging kan du planlegge og sette opp en timebok. Kun administratorer kan planlegge for alle på klinikken, og brukere har mulighet til å planlegge på egen bruker. Det er flere måter man kan starte planleggingen av en timebok på. Du velger selv hvilken rekkefølge du ønsker å gjøre det i.

Vi anbefaler å starte i Arbeidsplan dersom du starter helt fra begynnelsen. Her kan du starte med å opprette en timebok.