For svaksynte

Her er noen av innstillingene vi anbefaler for å optimalisere bruken av plattformen for de med nedsatt synsevne.

• Zoom funksjonalitet i nettleseren De fleste nettlesere har en mulighet for å forstørre bildet. Benytter du Google Chrome can du holde inne kontroll/cmd knappen og trykke på pluss '+' tegnet eller gå i menyen oppe til høyre (se hvordan).

• Fargeblindfilter i operativsystemet PCen du jobber på har mest sannsynlig verktøy for å optimalisere grensesnittet. Bruker du Windows kan du lese mer her. På mac finner du innstillinger under Tilgjengelighet i Systemvalg (se hvor).