Spirare
Spirare leverer utstyr til klinikker for ĂĽ mĂĽle og analysere blant annet EKG, Spirometri og 24t blodtrykk. Du kan lese mer pĂĽ hjemmesiden til Spirare her.
De har utviklet en toveis integrasjon til PatientSky, hvor du kan üpne Spirare fra PatientSky, jobbe i Spirare og sende resultatene tilbake i journalen. Besøk denne siden for ü lÌre mer om integrasjonen med Spiare.

Aktiver Spirare

1. 1.
    Ta kontakt med Spirare support for ĂĽ oppdatere Spirare.
  2. 2.
    Kontakt PatientSky for ĂĽ aktivere Spirare pĂĽ din klinikk.
Spirare instalasjonen er kun tilgjengelig for Windows maskiner.

Hvordan bruke Spirare

Click on the action icon to use Spirare
  1. 1.
    Søk opp og velg pasienten i PatientSky.
  2. 2.
    Åpne Spirare i PatientSky ved å klikke på action ikonet som vist ovenfor
Ved ĂĽ ĂĽpne Spirare pĂĽ denne mĂĽten vil resultat fra ECG, 24 timers BP og Spirometri lagres direkte i pasientens journal. De blir lagret som journalhendelser i PDF-format.