Spirare

Spirare leverer utstyr til klinikker for å måle og analysere blant annet EKG, Spirometri og 24t blodtrykk. Du kan lese mer på hjemmesiden til Spirare her.

De har utviklet en toveis integrasjon til EG Pasientsky, hvor du kan åpne Spirare fra plattformen, jobbe i Spirare og sende resultatene tilbake i journalen. Besøk denne siden for å lære mer om integrasjonen med Spiare.

Aktiver Spirare

1. Ta kontakt med Spirare support for å oppdatere Spirare.

2. Kontakt EG Pasientsky for å aktivere Spirare på din klinikk.

Spirare instalasjonen er kun tilgjengelig for Windows maskiner.

Hvordan bruke Spirare

1. Søk opp og velg pasienten på plattformen.

Ved å åpne Spirare på denne måten vil resultat fra ECG, 24 timers BP og Spirometri lagres direkte i pasientens journal. De blir lagret som journalhendelser i PDF-format.